Menu

viernes, 24 de abril de 2015

TALLERS MACROBIÒTICA ROY LITTLESUN I ESTHER DEL RIO


MENORCA. 10 de MAIG i 24 de MAIG

TALLERS TEÒRICS-PRÀCTICS 
ALIMENTACIÓ CONSCIENT-MACROBIÒTICA

BELLVER*EL CANT DE LA TERRA


Una de les “grans fonts” d’origen mil·lenari sobre alimentació a nivell mundial és la macrobiòtica, derivada de la medicina xinesa. Va més enllà dels conceptes i paràmetres que estem acostumats a la nostra cultura.

L’alimentació és entesa com a la “primera medicina” d’una persona.
Hi ha tot un coneixement dels aliments que va més enllà dels paràmetres de que estem acostumats de calories, minerals i vitamines. Es parla d’energia, d’aliments calents i freds, de més emocionals o menys, del seu efecte a nivell mental i emocional, d’aliments que “centren”, i aliments que “descentren”, les estacions i els òrgans del cos, etc…

Tenen unes bases i una forma d’interpretar les coses que pot ser de molta ajuda.

Hi ha un profunda coneixença de l'alimentació ideal i factors a tenir en compte en la nutrició en les diferents edats, des dels infants als joves, que és un dels temes que es compartiràn en aquests tallers. .

Els tallers estan enfocats a donar uns coneixements teòrics i alhora pràctics per a que els puguem aplicar a la nostra vida amb la nostra família i nosaltres mateixos.



DIUMENGE 10 DE MAIG: INTRODUCCIÓ I PRÀCTICA

A càrrec de:

ROY LITTLESUN 

Roy Littlesun és un ancià de 82 anys reconegut internacionalment. És un agricultor,guia, missatger de pau i sanador que porta en ell el coneixement de les formes sagrades de viure a la Terra (indis Hopi) unit als coneixements del que ell comparteix com alimentacio concient.

És una persona d'impacte que no deixa a ningú indiferent, porta el missatge de la importància de la alimentació com a una peça fonamental per a que puguem fer aquest procés d’ascensió (procés d'unió de la ment amb el cor) en el que estem tots implicats.

Roy va néixer a Indonèsia, de jove va anar a Estats Units a on va ser un dels pioners en la divulgació de la "macrobiòtica". Allà va ser apadrinat per un avi Indi Hopi del qual va rebre l'ensenyança de la forma tradicional sagrada de viure a la Terra segons el seu llinatge mil·lenari.
Des d'aleshores porta més de 20 anys voltant pel món transmetent el seu missatge, i ensenyant a la gent a alimentar-se a través del que anomena ell com a "la forma sagrada de menjar" i a viure amb consciencia amb relació amb la Terra.


" ALIMENTACIÓ EN LES PRIMERES EDATS: 
INFANTS, NENS I JOVES"

DIUMENGE 24 DE MAIG:INTRODUCCIÓ, PRÀCTICA, I ASSENTAMENT DE LA INFORMACIÓ

A càrrec d’ESTHER DEL RIO

Esther del Rio és una persona amb un alt nivell de formació i experiència. Originaria de Navarra, experta en macrobiòtica des de fa mes de 40 anys. Mare. Formada com a consultora a l’ Institut Kushi (de macrobiòtica) a Becket - Massachussets (USA), formada en “Alimentació Energètica Natural” al centre "Girasolle" d’Itàlia, estudis de craneo-sacral a Anglaterra, massatge tailandès a Tailàndia, medicina xinesa a la Xina, ha tingut un restaurant, ha fet de cuinera personal de personalitats internacionals, entre moltes altres coses. Porta tota una vida d’estudi i divulgació al voltant de la macrobiòtica i la salut natural. 

La seva missió és guiar i inspirar a les persones cap a un major nivell de llibertat personal, salut i felicitat mitjançant l'alimentació i altres teràpies holístiques. 

Ofereix també de forma individualitzada assessoraments integrals personalitzats en quan a diagnòstic, dietes i remeis naturals per casos de recuperació i el manteniment de la salut



“Un coneixement antic que ens pot ajudar a recuperar una relació

més conscient amb la naturalesa i nosaltres mateixos”




Preu dels tallers:

Primer taller 50€ i segon 40€ (inclouen el dinar), si assistiu als dos 80€. 

Els dos tallers estan dissenyats per a que qualsevol persona que vulgui realment integrar aquesta informació a la seva vida. Assistint als dos tallers podreu adquirir una claredat, pràctica i informació mes integral. 

De totes maneres els dos tallers son complementaris i independents, podeu assistir a un i a l’altre no, independentment. De totes maneres pels que esteu interessats en poder aplicar tot això ja de manera clara a la vostra vida us recomanem l’assistència als dos.


Hi haurà GUARDERIA per als infants!! Podeu venir també amb la vostra parella (O sense) que podrà estar a l'espai amb els altres fiets/fietes (sense pagar-només el dinar) (és un lloc a l'exterior molt apte per als nens/es)

Horari: primer taller (10 de maig) de 10h a 19:00h, segon taller (24de maig) de 10h a 18:00h

Lloc: bellver.El cant de la terra

telf.de contacte: 695703513

-cal reservar plaça, places limitades-